BAHAN2:
250g Mentega
180g Gula Aising
2 Kuning Telur
250g Tepung Ubi - sanggar 10 min
225g Tepung Jagung
1/2 st BP
1/4 st Garam
70g Parutan Keju Cheddar
Sedikit Paruan Keju - utk hiasan
CARA2:
250g Mentega
180g Gula Aising
2 Kuning Telur
250g Tepung Ubi - sanggar 10 min
225g Tepung Jagung
1/2 st BP
1/4 st Garam
70g Parutan Keju Cheddar
Sedikit Paruan Keju - utk hiasan
CARA2:
- Pukul Mentega & Gula sehingga kembang. Masukkan kuning telur & pukul sehingga sebati.
- Masukkan bahan2 kering.
- Canai & terap
- Tabur parutan keju atas setiap biskut
- Bakar 160C 15 min.
No comments:
Post a Comment